صدایی را که نمی پسندد، خاموش کنند ...




پیداست حاکمیت تصمیم گرفته است صدایی را که نمی پسندد، خاموش کند. رادیو و تلویزیون که منحصرا در اختیار حاکمیت است، با خاموش شدن" اعتماد" و "ایراندخت" که با احتیاط و دوراندیشی هم عمل می کردند که مبادا خاطر نازکی برنجد، دیگر از رسانه های اصلاح طلبان و یا متمایل به جنبش سبز چندان نام و نشانی نمانده است. در صدر نامه ای که دبیر هیات نظارت برای معاون دادستان انقلاب تهران نوشته و در خواست توقیف اعتماد را مطرح کرده است، جمله ای از امام علی علیه السلام نقل شده است:" پیش از تصمیم مشورت کن و قبل از اقدام بیندیش"

با خودم می اندیشیدم و می گفتم، هیات نظارت بر مظبوعات پیش از این تصمیم توقیف مشورت کرده است؟ و پیش از اقدام اندیشیده است؟ مدتی پیش آقای احمدی نژاد رییس جمهور تقلبی و تحمیلی ایران، در مراسم معارفه نمی دانم چندمین مدیر عامل خبرگزاری در دولت ایشان، از روحیه دیکتاتوری در دستگاه قضایی انتقاد کرد و در برابر توقیف نشریه " همت" موضع گرفت. از آغاز دولت دهم ایشان تا به حال نشریات متعددی توقیف شده اند. بیشترین توقیف ها هم از سوی هیات نظارت بوده است.
آیا دولت مهرورزی در باره این تصمیم اندیشیده و مشورت کرده است؟
واقعیت این است که دولت می تواند نشریه ای را توقیف کند، اما جلو ارتباطات و اطلاع رسانی را نمی تواند بگیرد. در روزگاری که ریشه های انقلاب اسلامی گسترده می شد، مهمترین وسیله اطلاع رسانی نوار کاست بود. از این رو انقلاب اسلامی را انقلاب کاست خوانده اند.امروزه تیراژ نشریات اینترنتی بسی فراتر از نشریات معمولی است که در تهران منتشر می شوند. علاوه بر آن مقالات نشریات اینترنتی به سرعت در شبکه های اطلاع رسانی، توسط ایمیل و سایت های خبری در تیراژ شگفت انگیزی تکثیر می شود...به عبارت دیگر آقایان اگر گمان می کنند با این توقیف و تهدید ها جلو انتشار خبر و اطلاعات را می گیرد، دچار سوء تفاهم جدی هستند. امروز مردم ایران، جوانان و دانشجویان به توصیه مهندس موسوی هر فردی خود یک رسانه است. رسانه ای که آرام آرام در یکدیگر می پیوندند و روزی نه چندان دور دست نمایش عظیمی از وحدت و حضور یک ملت بزرگ را می نمایانند. صدای آزادیخواهی را نمی توان خاموش کرد.
سید عطاء الله مهاجرانی

0 نظرات: