رواج شيطان‌پرستي يا شكست يكتاپرستي "حكومتي" ؟

 

شيطان پرستي از موضوعاتي است كه اين روزها در رسانه هاي ايران مورد توجه قرار گرفته است. برخي مواقع دستگيري شماري از جوانان در محافل و مهماني هاي خصوصي از سوي نهادهاي انتظامي به شيطان پرستي مرتبط دانسته مي‌شود. در حالي كه شيطان‌پرستي بر اساس ادعاي بسياري از دست اندركاران حكومتي چندان علني نيست.هر چند ماه یک بار اعضای یک پارتی بزرگ به نام گروه شیطان‌پرست دستگیر می‌شوند که در برخی موارد، نشانه چندانی از شیطان‌پرست بودن آنها ارائه نمی‌شود. پارتی‌هایی همچون موسیقی رپ و متال، اکس و پایکوبی دختران و پسران گاه به شيطان پرستي نسبت داده می‌شود.ويدئوها و مصاحبه‌هايي كه از آخوندها يا مدرسان علوم ديني منتشر مي‌شود و همچنين اخبار رسانه‌ها نشان مي‌دهد كه موضوع شيطان پرستي بيش از گذشته مد نظر جمهوري اسلامي قرار گرفته است. كم دانشي گوينده در ارتباط با شيطان پرستي نقطه مشترك اكثر مطالب منتشر شده است. گزارش خبر آنلاين از وجود ۷۰ فرقه شيطان پرستي در كشور حكايت مي‌كند كه تعدادي از آنها در غرب كشور مستقر هستند.

از نظر برخی مروجان ديني جمهوري اسلامي، هر عملي كه با فرضيات و نظرات آنان مطابقت نداشته باشد نشانه‌اي است از شيطان پرستي. مخلوط كردن نشانه‌هاي حقيقي و نظرات شخصي خود كه ملغمه‌اي است از باورهاي ريشه دار ديني و خرافات بيش از سي سال است در ايران رواج دارد.به عنوان مثال، توجه به سخنان اين آخوند «شيطان‌پرست شناس» نشان مي‌دهد كه او چگونه واقعيت و تخيل را به هم پيوند مي‌دهد تا پرونده سازي كند.
http://www.youtube.com/watch?v=Az11X_1ALhU&feature=player_embedded
در حالي كه رئیس پلیس امنیت اخلاقی فعالیت فرقه‌های سازمان‌یافته در کشور را در گفت و گو با خبرآنلاين تکذیب می‌کند محمدرضا ضمیری، رئیس مرکز مطالعات دینی جوانان با بیان وجود بیش از ۷۰ فرقه شیطان‌پرستی در ايران، آن را تهدیدی جدی برای جوانان می‌داند و معتقد است فرقه‌هاي ديگري نيز در كشور رواج دارند. این فرقه‌ها پس از فاصل گرفتن جوانان از روحانیت تقویت شده و تهدیدی جدی برای هویت نسل جوان کشور هستند. او می‌افزاید: در این فرقه‌ها هیچ عاملی به نام دین و روحانیت وجود ندارد و افرادی به عنوان راهنمای دینی فعالیت نمی‌کنند. همین مسئله، جوانان را به سمت انحراف‌های اخلاقی و دینی سوق می‌دهد.

نكته مورد توجه اين است كه پس از ۳۰ سال تبليغ رسمي خداپرستي از سوي مقامات حكومتي جمهوري اسلامي، روند افزايش شيطان‌پرستي در صورت صحت، نشانه‌اي ديگر از شكست حكومتي است كه دين را در خدمت سياست مي‌خواهد. به عبارت ديگر، در صورت صحت ادعاي مقامات دولتي مبني بر افزايش شيطان پرستي در ايران، پروژه‌هاي دين گستري در كشور چندان موفقيت آميز نبوده، اين در حالي است كه بسياري از جمله احمدي نژاد همچنان سوداي صدور انقلاب اسلامي را در سر مي پرورانند
http://www.khodnevis.org

0 نظرات: